marți, 16 ianuarie 2018

Cum ne asortam cizmele cu jeansii

Cizmele reprezinta incaltaminte de baza pe timpul iernii, insa trebuie sa aveti grija cum o asortati, inclusiv cu jeansii. Iata ce trebuie sa aveti in vedere atunci cand imbinati aceste doua elemete: cizmele si jeansii.

In general, cizmele vin foarte bine cu pantaloni mai mulati, cum ar fi skinny jeans, colanti sau alti pantaloni stramti, pentru ca veti putea sa purtati cizmele pe deasupra si va va scoate in evidenta picioarele. De aceea va recomand ca atunci cand asortati blugi la cizme, acestia sa fie cat mai mulati si sa aveti grija daca puteti sa inchideti cizmele peste ei.

Daca alegeti sa purtati o pereche de cizme cu toc cui sau cu platforma, ar fi bine sa va orientati catre o pereche de jenasi care sa se muleze foarte bine pe corp si sa va scoata in evidenta formele. Este total exclus sa purtati cizme cu toc cui la o pereche de jeansi grosolani sau largi.

Efectul ar fi dezastruos. Daca nu sunteti sigura ca puteti sa alegeti o tinuta potrivita pentru astfel de cizme, va recomand sa alegeti alt model de toc sau talpa.


De asemenea, in ceea ce priveste culorile, trebuie sa aveti grija sa nu se creeze un contrast prea puternic intre cizme si jeansi, pentru acesta va fi destul de neplacut pentru aspectul general al tinutei.

De exemplu, daca aveti o pereche de cizme negre, in niciun caz nu ar trebui sa purtati o pereche de jeansi roz sau galbeni. Combinatia nu este placuta, iar pe langa aceasta, culorile sunt cam nepotrivite pentru sezonul rece cand se poarta cizmele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu