joi, 18 ianuarie 2018

Cum poate fi purtata camasa din denim pe timpul verii?

In ciuda faptului ca multe persoane sunt de parere ca o camasa din denim este un articol special destinat anotimpului rece, trebuie sa stiti ca ea poate fi purtata si pe parcursul verii, cu conditia sa fie asortata in mod corespunzator pentru a obtine o tinuta chic si lejera.


Fara nicio indoiala ati observat faptul ca denimul este pe val in acest sezon cald , el fiind omniprezent, incepand cu fel de fel de piese elaborate sau minimaliste, precum si in sectorul de moda reprezentat de salopete, rochite, fuste si pantaloni trei sferturi.

Marile vedete au apelat cu mare incredere la camasile din denim, pe timpul verii si iata ca a venit momentul in care acestea au devenit un adevarat must have.


O camasa din denim reprezinta o solutie vestimentara ideala pentru o zi de vara ceva mai mohorata, deoarece ea va fi in masura sa va asigure o tinuta foarte chic, concomitent cu doza de confort de care aveti nevoie.

Pentru un look rock chic, realizat cu ajutorul unor articole vestimentare minimaliste, aveti nevoie, bineinteles de o camasa din denim, un tricou mai largut de culoare alba, o fusta scurta de culoare neagra si o pereche de botine cu talpa joasa si cu siret.

Pentru un plus de efect, accesorizati aceasta tinuta cu un lant statment, ceva mai lung si o pereche de ochelari de soare tip aviator, si astfel va veti bucura de o aparitie foarte sexi.

Camasa din denim mai poate fi purtata pe timpul verii si alaturi de modele de rochii maxi, corai, asortate in mod corespunzator cu o pereche de sandale orientale si o pereche de ochelari de soare, obtinand astfel un look modern si cu un aer tineresc, ideal pentru zilele de vara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu