joi, 18 ianuarie 2018

Ce haine si rochite pentru gravide sa nu imbraci cand esti insarcinata

Sarcina inseamna schimbare pe toate planurile, inclusiv pe plan stilistic.
 Te intrebi ce haine si rochii sa evit cand esti gravida? La ce sa fii atenta cand alegi un articol vestimentar?

Sa alegi haine pentru gravide chic si indraznete sau sa mergi pe un stil clasic si confortabil?


haine pentru gravide chic si indraznete

In articolul de fata vei gasi raspunsuri sper ca la toate intrebarile tale, daca nu, macar la o mare parte dintre ele. Ce este important de retinut este ca atat hainele, cat si modelele de rochite gravidute elegante nu trebuie sa fie altfel decat era stilul tau inainte de aceasta minunata perioada.


Cu cateva trucuri si atentii la detalii poti fi o graviduta moderna si fara sa fie nevoie sa iti schimbi stilul tau personal.
  • Fii atenta la dungi! Evita dungile orizontale pentru ca, asa cu probabil deja stii acestea nu fac decat sa mareasca vizual o silueta. Chiar daca iti plac, stai departe de ele macar in aceasta perioada. in schimb alege sa porti rochite de gravidute sau haine cu imprimeuri delicate, cat mai marunte si orienteaza-te spre imprimeuri de tip animal print, discret, imprimeuri romantice cu floricele sau minunatele buline atat de feminine.
rochite gravidute elegante

  • Fii atenta la decolteu! Perioada sarcinii este perioada in care creste volumul de lichide circulante din organismul nostru si fata, gatul, umerii, mainile si alte parti ale corpului nostru incep sa se rotunjeasca si sa se umfle. Sanii devin mai voluptosi, capata mai mult volum si un decolteu mult prea adanc nu este cea mai buna alegere. Orienteaza-te spre bluze si rochii de gravide cu decolteu in V insa nu exagerat de mare. Incearca sa atragi privirea spre alte parti frumoase ale corpului tau.
  • Spune nu bretelor subtiri. Zona umerilor este o zona predispusa la ingrasat in aceasta perioada. Un maieu sau o rochie cu bretele subtiri nu va face decat sa accentueze acest lucru. Alege sa porti rochite de gravidute elegante cu maneci trei sferturi sau chiar lungi. Eventual piese vestimentare cu maneci petrecute.
  • Alege rcohii si bluze gen baby doll sau rochii cu banda elastica sub sani. De asemenea rochiile petrecute sau parte peste parte sunt o alegere foarte buna. In special cele care au cordon care permite ajustarea rochiei in functie de necesitatile fiecareia dintre voi. Avantajul acestor rochii de gravide este ca pot fi purtate fara probleme si dupa nastere. Fiind ajustabile, se vor potrivi atat unei talii proeminente, cat si unei talii subtire. Investeste cu cap in hainele de gravida astfel incat sa nu fie nevoie sa renunti la mare parte din haine dupa ce ai dat nastere celei mai de pret comori ale tale.
  • Nu alege haine foarte stramte sau haine de gravide din materiale care lasa buricul la vedere. Hainele si rochiile pentru gravide, foarte stramte nu vor face alteva decat sa iti scoata in evidenta kilogramele adunate in aceasta perioada. Orienteaza-te spre haine si rochite din materiale lejere, suprapuse sau cu falduri care sa nu dea impresia ca iti strivesc burtica. Fii atenta si la materiale. Materialele transparente sau bluzele care nu acopera in intregime burtica nu sunt deloc feminine. Alege sa porti haine din materiale opace si vei da dovada de bun gust si atentie la detalii.
Iti doresc sa te bucuri de aceasta perioada din viata ta si sa profiti la maximum de sarcina. este o perioada minunata din viata fiecarei femei si trebuie sa i se acorde atentia meritata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu