luni, 2 noiembrie 2015

Ce inseamna cand visezi haine

Aseara am visat haine! Multe haine! Nici nu va puteti imagina cate haine apareau in visul  meu.

Se facea ca eram intr-un truck din acela imens si eram inconjurata de umerase cu haine noi, cu etichete si o multime de haine albe, de la palarii, bluze sau maiouri la pantaloni, rochii si sosete. Albe toate.

Cand m-am dezmeticit din somn am pus fuga mana pe telefonul mobil si am inceput sa caut semnificatia hainelor noi si albe care mi-au aparut in vis.

Iata ce am descoperit:


1. Hainele noi - ce semnifica atunci cand iti apar in vis?

Atunci cand visezi haine noi specialistii in interpretarea viselor spun ca acest lucru este legat de nevoia noastra de a face o schimbare in viata sau poate reprezenta o schimbare pe care am facut-o deja. Daca de exemplu, serviciul nu te mai multumeste si simti ca nu iti mai face placere sa iti indeplinesti atributiile de serviciu indica la nivel subconstient o dorinta a noastra de a cauta altceva. Dar poate inca nu avem curajul necesar de a incepe cautarea unui nou job.

De asemenea, o alta interpretare sugereaza capacitatea noastra de a avea o comunicare buna cu cei din jur, armonie, incredere si respect. Hainele noi in vis spun despre noi ca suntem optimisti, avem incredere in propriile forte si avem mereu o atitudine pozitiva, plina de sinceritate si corectitudine.

De asemenea, visul in care imbracam haine noi sugereaza ca ne vom imbogati sufleteste sau material. Ei bine, nu este cazul meu. Nu am visat ca imbracam hainele asa ca tot saraca voi ramane! :)


2. Hainele albe - ce semnificatie au atunci cand ne apar in vise?Conform opiniei unor specialisti din domeniu, hainele albe ar putea semnifica nevoia noastra de a ne pune gandurile in ordine, de a ne lua o piatra de pe inima. Este posibil ca unele evenimente recente din viata noastra sa ne fi marcat si sa ne fi transmis o stare de depresie si tristete. In aceasta situatie, hainele albe din vis sugereaza ca trebuie sa ne luminam, sa ne linistim si sa ne cautam atitudinea pozitiva, sa o luam de la capat cu mai mult optimism.

In alte interpretari, hainele albe semnifica bucurie, fericire, bunatate sufleteasca. Daca ne visam purtand haine atunci este posibil ca un angajament sentimental, o relatie sau o casnicie sa fie in plan.

Oricare ar fi interpretarile specialistilor, trebuie sa tinem cont de ceea ce ni s-a intamplat in ultima vreme si sa incercam sa punem cap la cap piesele puzzle. Doar asa vom putea interpreta si adapta visul la situatia in care  ne regasim fiecare dintre noi.

Voi ce vise ati avut in ultima vreme? Cum le-ati interpretat? Astept cu interes comentariile si relatarile voastre!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu