joi, 15 octombrie 2015

C&A si noua colectie de jachete si geci pentru dama, barbati si copii



Am vazut astazi pe Facebook, mai precis pe pagina celor de la MegaMall Pantelimon o postare care anunta noua colectie C&A pentru sezonul toamna-iarna 2017-2016.

Noile modele de geci de iarna arata foarte bine si  au fost gândite pentru a face moda accesibilă, comodă şi purtabilă pentru oameni obişnuiţi, în fiecare zi și pentru orice ocazie, păstrând totodată raportul calitate-preţ la cel mai înalt standard.



S-au adaptat tendințele cheie ale sezonului şi s-au lansat teme stilistice precum “Difference shades of grey” – cu puternice accente pe trendul conform căruia griul este noul negru; “Cosy wraps” – care aduce în prim plan eşarfele supradimensionate, şalurile tricotate şi poncho-urile, sau“Cocooning” (începând cu luna octombrie) care evidenţiază tehnicile de layering, coat-urile statement şi piesele atemporale precum blănurile ecologice, hainele din lână sau accesoriile lady-like. C&A a creat produsele din aceste teme stilistice ca fiind oarecum dependente unele de altele, fiind uşor de combinat şi asortat între ele. De asemenea, colecţiile au fost gândite în aşa fel încât să răspundă necesităţilor femeii moderne şi pentru a le face mai uşoară experienţa de shopping: în colecţia sezonului următor femeia putând să găsească odată articole vestimentare potrivite oricărui tip de personalitate, stil vestimentar sau fiecărei siluete. conform Ele.ro.

Va las mai jos cateva imagini din catalogul celor de la C&A, poate va inspira! Mie personal imi plac foarte mult PONCHO-urile si sper sa ajung in acets weekend pentru a le vedea si LIVE si eventual pentru a-mi achizitiona unul.Voua ce va face cu ochiul cel mai mult?








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu